khob kenayee ghashangi bood.vali soode vaghei be in nist be ine ke pato ke az khoone mizari biroon bedooni ba irani chetor raftar koni o irani boodan o beshnasi . kheeeeeeilya nemidoonam
man ya maa?
Posts: 249 Joined: 28.02.10 Location: بازداشتگاه و اتاق حرف کشی
man
agh reptile valla man khodamam iraniam vali inja az irania farar mikonim adreseto gir biyaran lashgari mirizan chatr baz mikonan too khoonat fek mikonan kheyli zerangan kolan akhlaghe iraniaro intori mishe tosif kard ye jamaati ke joloye paye behtar az khodeshoon sang mindazan mindazan mindazan enghad mindazan ke ye divar mishe tarafam dige majboore buildezor ro vardare rad beshe bad ke rad shod bazam velesh nemikonim mibandimesh be bade fohsh ke chera az rooye sangi ke man endakhtam rad shodi va ....
hala begzarim soalam ine ke koshtan ya marg?
اگه نری نگیری حس وداع / باید بمونی بشی مثل ندا
باور کنی یه قصه باد / تا راحت بشی از ژست زنا
اون یکی نبود مثل اون زیادن / از اونایی که توی جوب میخوابن
تا خوباش که بچه پولدارن / فرقی نداره همه رگ خون دادن
من بدم . لجنه حرفم / چرا واسه آزادی عجله کردم...
Posts: 249 Joined: 28.02.10 Location: بازداشتگاه و اتاق حرف کشی
chon hame asire farhangi hastim ke too jameyeye irani be vojood oomade va faghat khodemoono irani mibinim ye yeki ke farabahar endakhte gardanesho bishtar irani midoonim ta baghiye harki az iran dam bezane iraniye harki ham ke nazade irani nisto bayad messe kane biyoftim khoonesho bemakim ta tamoom beshe mosalmoonim aragh mikhorim va az nazare yeki gonah mikonim va az nazare yeki moshkeli nadare ooni ke mige gonahe yani bishtar mosalmoone va ooni ke bi eshkal midoone gonah kare va ooni ke gonahkare ro bayad fohsh bedim ooni ham ke gonahkar nist ro bayad rooye saremoon bezarim ta ghoroor begire va oonam gonahkar beshe va chon khoda ro ajez midoonim khodemoon das be kar mishim baraye tahghir va koobidanesh ...
bishtar az in farhang nemigam chon hamatoon bahash ashnayi darin va ine sarneveshte iraniyaye bad bakht bazia migan mishe dorostesh kard bazia migan na vali man migam harki mikhad dorost she dorost she be baghiye kar nadashte bashe
soale man ine ke yeki saresh too kare hame hast ya hame sareshoon too kare yeki hast ya hame sareshoon too kare hamdigast?
اگه نری نگیری حس وداع / باید بمونی بشی مثل ندا
باور کنی یه قصه باد / تا راحت بشی از ژست زنا
اون یکی نبود مثل اون زیادن / از اونایی که توی جوب میخوابن
تا خوباش که بچه پولدارن / فرقی نداره همه رگ خون دادن
من بدم . لجنه حرفم / چرا واسه آزادی عجله کردم...
mhoodad wrote:
hame sareshoon too kare ham digast
eshgh ya nefrat?
gozineye dal
chera ghazaye daneshgah kafoor tooshe?!!
Jayi Ke Alanan Too Root Began Boodo Naboodet Farghi Nadareo Hich Arzeshi Baraye Khodeto Harfat Ghael Nistim Oonja Nabashi Kheyli Behtare.
Man Vase Khodam Arzesh Ghaelam Dige RS Nemiam.
Age Doos Dashtid Va Khaastid Useramo Remove Konid,,,Khoshal Misham Age Ozvi Az In Majmooe Nabasham. BYE RS & LOG OUT
reptile wrote:
ziraaa"D
khar ya olagh?
meymoon(mahmood)
aval morgh bood ya tokhme morgh?!!
Jayi Ke Alanan Too Root Began Boodo Naboodet Farghi Nadareo Hich Arzeshi Baraye Khodeto Harfat Ghael Nistim Oonja Nabashi Kheyli Behtare.
Man Vase Khodam Arzesh Ghaelam Dige RS Nemiam.
Age Doos Dashtid Va Khaastid Useramo Remove Konid,,,Khoshal Misham Age Ozvi Az In Majmooe Nabasham. BYE RS & LOG OUT